Sen är det ju vinter också...

Nu har jag nog kommit på mitt nyårslöfte. Jag ska bli en optimist foh real. Jag är verkligen ingen pessimist men jag kan lätt få ångest och ser för ofta det jobbiga i saker när man istället kan ta fram alla fördelarna. Skiljer mig nog inte så mycket från resten av mänskligheten men varför inte försöka att tänka om och göra det man kan för sin egen skull.
Här om dagen tog jag mitt första steg och skrev ihop en liten lista med alla saker som för dagen gjorde mig glad. Då tänkte jag att så ska jag fan alltid göra när det kommer en dag som man helst skulle vilja sova bort, så kan man ta fram den och påminna sig själv om det som gör en glad för dagen, exempelvis "idag har jag en god matlåda" eller "åh vad skönt idag är det bara 10 minusgrader, kunde ha varit 20" haha.

Ett tag sa jag upp deppmusik och lyssnade bara på dampig partymusik, funkade också rätt bra.

Haha kanske ska jag skriva en "må-bra-bok" som kan hamna i mängden av alla andra fina självkänsloböcker det är väl modernt nu, att må bra, finna sig själv osv osv. Ja jag känner mig löjlig som skriver det här men ja ska ge det ett försök. Jag är trött på att små skitsaker kan förstöra en hel dag, då kan väl dom små bra saker istället förgylla dagen.

Nu ska jag ta lite kaffe, vara glad och lyssna på mitt nyfunna guldkorn.

Pussar

I've got my pocket full of dreams, baby.



Nej, kanske att jag ska sluta kladda i mina skolblock och skriva lite vettiga saker där istället.

Ja har gått och tänkt ett tag nu att jag nog ska sätta mig någon dag och skriva ner alla mina drömmar och hur mitt liv kommer bli i framtiden om jag själv får välja. Då jag skriver realistiska saker såklart, annars blir jag för besviken när jag står där 40 år gammal och läser brevet och tänker
"ja, mitt liv blev fan allt annat än det där...",
fast den risken finns ju dock ändå. Men nej, jag ska faktiskt sätta mig en vacker dag -inte en ful- och skriva så pennan glöder, någonting av allt lär ju gå i uppfyllelse.

Köss

Awesomeness



Vet inte vad jag tycker är bäst, låten eller musikvideon.

En låt som jag önskar av hela mitt hjärta hade en minst lika bra musikvideo, MEN än så länge får jag länka endast låten som är så bra så man undrar vart fan man ska ta vägen ungefär. Ett sånt där moment när man tror man är kär i en låt, så är det med den här. En låt som får en att vilja vara ledsen och hopplöst, olyckligt kär i någon skitstövel eller varför inte en otroligt bra kille och leva sådär bra som dom gör i filmer med lyckliga slut. När man sitter där och gråter och funderar över varför det ska vara så förbannat svårt så kan man fråga sig,
"Ja, hur fan känns det egentligen?"
-HÄR-

RSS 2.0