30 dagar till Rhodos!

Haha, ja jag har en typ av förkärlek till paint sen jag var liten.
Känns sinnessjukt att vi ska ta studenten snart, alltid varit så långt bort! Men med dom goaste tjejerna så kommer det bli gr8 (cool jag).
Rhodos först och det kommer bli en galen vecka minst sagt, längtar längtar längtar! Nej man kan inte säga det för många gånger.
Pusssss

Junk of the heart.


We were given one heart.
The other one was given to someone else.
For us to find.

Fortsätter med min moodboard. Tänker på bröllop och kärlek. Lyssnar på den -här- bland annat.

På dig lyser alltid solen


Lite ritningar inför min moodboard till våran långhårsvisning på skolan (egen frisyr och smycke), ska bli skitkul!

Nu vill jag bara att resten av terminen ska gå jäkligt fort så man kan börja jobba på riktigt och förhoppningsvis få lite sol. Till hösten vill jag vara planterad i Göteborg. Just nu skulle jag vilja sitta på en lång busstur och bara lyssna på musik, fan va skönt det är ibland. Och jag är så fruktansvärt jävla sugen på att tatuera mig nu. Ska börja hårdspara.

It's far too early in the morning to be trying to call you
And far too early in the daytime to be thinkin' about that
But I am
-Tick of time-The Kooks-


Jag vet exakt vad jag vill.


Lite mer akvarell.
Den ena ser ut att ha skägg, jag vet, men när jag började måla där visste jag inte riktigt vad det skulle bli än, rätt synd för jag blev nöjd annars. Haha såg också att det som är en axel kanske någon får till en brutalt ful hals, men det är det ikke. En axel helt enkelt inget annat.

Kom och tänka på att jag typ aldrig målar/ritar killar... inte riktigt lika kul eftersom jag tycker om att göra detaljer som fransar, smink osv.

Skön version av Levels!

Lateroooo

RSS 2.0